Woondeken

Woondeken

Woondeken

Lekkere warme woondeken voor als u s' avonds op de bank zit en het wat frisser krijgt? Bij ons vindt u een divers aanbod aan woondekens zodat uw ideale woondeken er vast wel tussen zal zitten! Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons kiezen voor een woondeken met egale kleur, of juist een woondeken met hippe print!

De woondeken bij u thuis

Een woondeken is bijvoorbeeld ideaal als u s'avonds op de bank zit en u krijgt het ineens fris. Dan is het heerlijk om even een woondeken te kunnen pakken en deze heerlijk warm om u heen te slaan. In de zomer kunt u uw woondeken bijvoorbeeld gebruiken als picknickkleed! Alle woondekens zijn eenvoudig te wassen op 40 graden waardoor u jarenlang plezier zult hebben van uw woondeken.

Het bestellen van een woondeken

Is de woondeken die u op het oog hebt bij ons op voorraad? Dan hebt u de woondeken de volgende werkdag al in huis! Nadat u een woondeken bij ons besteld hebt krijgt u een track and trace code waarmee u precies kunt volgen waar uw woondeken zich op dat moment bevindt!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298