Vierkante klok

Vierkante klok

De meeste klokken die we kennen hebben een ronde vorm. Hoe leuk is het dan om eens een keer te kiezen voor een vierkante klok in uw inrichting! Op deze manier hebt u toch wat anders zonder dat het meteen een erg grote verandering is. Wij hebben vast wel de vierkante klok die perfect past binen uw inrichting. Een greep uit ons assortiment:

De vierkante klok bij u thuis

Door te kiezen voor een vierkante klok hebt u net even wat anders dan normaal. Een vierkante klok ziet u namelijk niet zo heel vaak in het interieur. U hebt dus echt iets origineels in handen! 

Als wij uw vierkante klok verzenden zorgen wij ervoor dat deze goed verpakt wordt zodat de vierkante klok zonder beschadigingen bij u aankomt!

Het bestellen van een vierkante klok

Is de door u gekozen vierkante klok bij ons op voorraad? Dan hebt u de vierkante klok de volgende werkdag al in huis! Helaas kan het soms voorkomen dat een vierkante klok tijdelijk niet leverbaar is bij ons, in dat geval hebt u de vierkante klok meestal binnen één werkweek in huis. Tenzij anders aangegeven bij de vierkante klok zelf

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298