Vacht

Een vacht geeft een huis al snel een gezellige sfeer. Bij ons vindt u diverse soorten vellen van schapen in diverse kleuren en maten. U kunt een vacht bijvoorbeeld gebruiken om uw zitcomfort te vergroten door het in een stoel of op de bank te leggen.

Ziet u een mooie vacht van Nederlandse schapen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen alleen 100% echt Nederlandse vachten. De diervellen die uw bij ons bestelt zijn ook gereinigd en gelooid in Nederland wat als groot voordeel heeft dat er geen chemicaliën op zitten die slecht zijn voor uw huid. Dit in tegenstelling tot een vacht die uit het buitenland komt.

Vachten

Wij verkopen diverse soorten vachten, zoals bijvoorbeeld vachten die u voor de sier op de vloer of op uw bank kunt leggen, maar ook gezondheidsvachten waar u heerlijk op kunt slapen! Een greep uit ons assortiment vachten:

Als u vachten op de vloer legt dan geeft dat uw interieur een warm en sfeervol uiterlijk, maar wist u dat u ook uw vachten kunt gebruiken om uw zitcomfort te vergroten? Vachten zijn bijvoorbeeld heerlijk koel in de zomer en geven u in de winter een heerlijk behagelijk gevoel. Niet alle vachten kunnen gewassen worden in de machine, voor meer informatie hierover gaat u naar Tips voor uw schapenvacht

Vacht kleed

Een vacht uit onze webwinkel is ook leuk als vloerkleed! Bij Trendywonen kunt u eenvoudig een vacht kleed bestellen. U kunt uw pakket binnen 48 uur in huis verwachten. Een vacht versturen wij zowel naar Nederland als België en de verzendkosten daarvoor bedragen €4,95.

Heeft u vragen of opmerkingen over een vacht kleed of over onze andere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298