Vazen

Vazen

Vazen zijn tegenwoordig al lang niet meer alleen verkrijgbaar van glas in eenvoudige modellen. Tegenwoordig zijn sommige vazen ware kunstwerken geworden die zeker gezien mogen worden op tafel!

Vazen

Tegenwoordig willen mensen meer dan alleen simpele vazen van glas op tafen, vazen moeten er uitzien als eyecatchers en echt iets toevoegen aan het interieur. Ook zijn er nu steeds meer gekleurde vazen, waardoor ze beter matchen met andere woonaccessoires, of juist extra opvallen.

Ons assortiment vazen bestaat onder andere uit:

Zo zijn er altijd wel vazen te vinden die perfect passen binnen uw inrichting!

 

 

 

 

 

 

 

De vazen bij u op tafel

Als u bloemen in vazen wilt houden, zijn er een aantal zaken waarmee u rekening moet houden. Tips: zorg ervoor dat de vazen goed schoongemaakt zijn, als dit niet het geval is zullen uw bloemen minderlang staan. U zou in de vazen een druppeltje chloor kunnen gebruiken, dit houdt namelijk de vazen schoon en bacteriën krijgen minder kans. Ook moet u er rekening mee houden dat bloemen schuin afgesneden moeten worden met een scherpe schaar of speciaal tangetje. De meeste bloemen moet u op lauw water zetten, met eventueel wat snijbloemenvoeding. Met deze tips kunt u langer genieten van uw bloemen,en kunt u uw vazen langer gevuld houden met mooie bloemen!

Uw bestelde vazen

Is de door u gekozen vaas op voorraad bij ons? Dan hebt u de vaas de volgende werkdag al in huis! Helaas kan het soms voorkomen dat een vaas niet meer voorradig is, dan hebt u de vaas over het algemeen binnen één werkweek in huis, tenzij anders in de tekst aangegeven

Contact

 

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken per mail: info@threexc.com