Trendy Wonen

Trendy Wonen is een jonge, inspiratievolle en trendy online winkel. Trendy Wonen onderscheidt zich in het aanbieden van -verrassend- trendy artikelen. Er zijn genoeg aanbieders van woonartikelen echter zijn er maar weinig welke echt woonartikelen aanbieden waarmee u uw interieur kunt onderscheiden.

Trendy Wonen is officieel dealer van Brink, Leitmotiv, Balvi, Silly, PT, en Karlsson. Hieronder kunt u kort lezen waar deze merken voor staan en begrijpen waarom deze merken aansluiten bij het profiel van Trendy Wonen.

De service van Trendy Wonen sluit aan bij de aangeboden producten. Zo hebben wij een helpdesk welke u graag adviseert tijdens uw aankoopproces. Daarnaast kunt u onze helpdesk altijd contacten wanneer u problemen ondervindt na het aankoopproces. Wij streven naar uw volledige tevredenheid!

 

Silly

Silly is silly! Silly heeft speelse producten welke leuks zijn om te geven aan vrienden of familie of gewoon leuk voor jezelf! Silly zoekt wereldwijd naar sillly producten hierdoor bieden zij een varierende collectie aan. Zoals Silly zelft zegt: Silly producten geven u het hele jaar een glimlach. Be Silly!

 

 

Balvi

Sinds 1965 doet Balvi haar best om haar klanten te bedienen met bruikbare, hedendaagse en verassende producten. Balvi werkt met designers vanuit elk continent. Daarnaast werkt Balvi met freelance designers. Indien hun ontwerpen bij de Bavli filosofie passen zal Balvi deze produceren. Hierdoor blijft Balvi de markt bedienen met vernieuwende fraaie producten!

 

 

Leitmotiv

Leitmotiv is één van de merken binnen Present Time. Leitmotiv richtig zich voornamelijk op verlichting en kleine woonaccessoires. Zo heeft Leitmotiv een mooie lijn bijzettafels en kapstokken. Leitmotiv werkt samen met designers over de hele wereld. Onder meer BOX32, Leonne Cuppe en Eibert Draisma hebben hun creatieve hersenspinsels losgelaten op de producten van Leitmotiv.

 

 

PT,

PT, is eigenwijs, onderscheidend, inspirerend en verassend. PT, heeft een vrolijke collectie welke zonder meer elk vertrek zal verfraaien. Van placemats tot fotolijstje en van lectuurbak tot kapstok het vrolijke PT, heeft het allemaal.

 

 

Brink

Brink Identity Matters. Brink is staat voor producten met waarde en stijl. Alle producten van Brink hebben een uniek design. De producten zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen en worden geleverd in een stijlvolle verpakking. De producten varieren van toilettassen tot schoenspanners en van een lifehammer tot kantoorgolf. De doelgroep van Brink is de succesvolle man tussen de 25 en 60 jaar waarvoor de term 'Identitiy Matters' van toepassing is.

 

Karlsson

Karlsson Klokken zijn wereldwijd een begrip. Dit mooie merk van nederlandse bodem is, sinds de start in 1999, succesvol in het maken van mooie design klokken. Twee keer paar komen de Nederlandse en internationale designers met een nieuwe collectie. Karlsson heeft zelf ook een zeer creatief team Wat dagelijks bezig is met de ontwikkeling van de nieuwe collectie.
De collectie van het design klokken merk is onder andere  te verdelen in de Originals en Essentials. De bijzondere en duurzame klokken van Karlsson kunnen binnenkort een prachtig plekje krijgen bij u thuis of op kantoor.

J.I.P

Junior In Progress bestaat al weer 4 jaar en groeit nog steeds. De J.I.P collectie wordt streng getest en onderworpen aan de Europese Wetgeving.

Bij aanschaf van een J.I.P. product ondersteunt u de projecten van Wereldkinderen