Tekstborden

Tekstborden

Tekstborden zijn een leuke en gemakkelijke manier om uw huis te decoreren, kies bijvoorbeeld voor een tekstbord speciaal voor de keuken, boven uw bed, of natuurlijk een tekstbord dat u overal kunt plaatsen!

Tekstborden

Wij verkopen diverse soorten tekstborden, zo hebben we bijvoorbeeld tekstborden van hout of metaal, of tekstborden speciaal voor de keuken of slaapkamer. Tekstborden zijn er in diverse soorten en maten, en wij streven ernaar een mooie selectie voor u te maken zodat er altijd iets voor u tussen zit! Een greep uit ons assortiment tekstborden:

De tekstborden bij u thuis

Tekstborden kunt u op diverse manieren gebruiken! Zo kunt u ze bijvoorbeeld ophangen aan de wand, maar bijvoorbeeld ook ter decoratie neerzetten op een bureau of vensterbank. Onze tekstborden zin van hoge kwaliteit waardoor u er jarenlang plezier van zult hebben!

Tekstborden bij ons bestellen

Als de door u gekozen tekstborden op voorraad zijn hebt u de tekstborden de volgende werkdag al in huis! Soms is dit helaas niet het geval, dan hebt u de tekstborden dezelfde werkweek al in huis! Door de verschillende stijlen en afmetingen van onze tekstborden collectie is er altijd wel één die perfect past bij uw woonwensen!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298