Tafelklok

Tafelklok

Een tafelklok is vaak een opvallende schitterende klok die in plaats van aan de wand op tafel staat. Een tafelklok is eigenlijk onmisbaar in huis, hij geeft aan hoe laat het is en ziet er ook nog eens erg mooi uit!  Bij ons vindt u een ruim aanbod aan tafelklokken zodat uw perfecte tafelklok er eigenlijk altijd wel tussen zit.

Tafelklok

Een tafelklok kan gemaakt zijn van diverse materialen. Zo is er een tafelklok gemaakt  van glas, of een tafelklok van metaal. Door gebruik te maken van een tafelklok kunt u bijvoorbeeld ook uw dressoir ermee decoreren. Bijkomend voordeel is dat u geen gaten in de muur hoeft te maken vooor de tafelklok! Een greep uit ons

Een tafelklok bij u thuis

Door te kiezen voor een tafelklok hoeft u geen gaten in de muur te boren en kunt u toch gemakkelijk zien hoe laat het is. Een tafelklok is verkrijgbaar in diverse formaten en afmetingen, zo zijn er bijvoorbeeld opvallende tafelklokken of een tafelklok die juist minder opvalt.

TIP: Het is ook erg leuk om meerdere kleinere tafelklokken bij elkaar te plaatsen en ze allemaal de tijd van een land te laten aangeven, bijvoorbeeld die van Amsterdam, New York en Tokio!

Het bestellen van een tafelklok

Is de door u gekozen tafelklok bij ons op voorraad? Dan hebt u de tafelklok de volgende werkdag al in huis! Helaas kan het soms voorkomen dat een product tijdelijk niet bij ons voorradig is. In dat geval hebt u de tafelklok meestal binnen één werkweek in huis, tenzij anders aangegeven bij de tafelklok zelf.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298.