Staande kapstok

Staande kapstok

Een staande kapstok is ideaal als u bijvoorbeeld niet zoveel ruimte op de wand hebt voor een wandkapstok of haken. Ook neemt een staande kapstok minder ruimte in de breedte in doordat een staande kapstok meestal smal is. Er zijn diverse soorten staande kapstokken verkrijgbaar, zo verkopen wij bijvoorbeeld een moderne staande kapstok van Blomus, of een trendy staande kapstok van Presenttime!

Een staande kapstok bij u in de hal

Een staande kapstok is eigenlijk ideaal in ieder hal, want op deze manier hoeft u geen gaten in de muur te boren, en kunt u toch al uw jassen en sjaals kwijt. Of u nu op zoek bent naar een trendy staande kapstok, een vrolijk gekleurde staande kapstok of liever een sjieker model heeft, bij ons vindt u eigenlijk altijd wel de staande kapstok die perfect past in uw hal. Een greep uit ons assortiment:

De staande kapstok bestellen

Is de door u gekozen staande kapstok bij ons op voorraad? Dan hebt u de staande kapstok de volgende werkdag al in huis! Helaas kan het voorkomen dat de door u gekozen staande kapstok niet meer voorradig is, dan hebt u de staande kapstok meestal binnen één werkweek in huis, tenzij anders aangegeven bij het product.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298.