Schapenvachtje

 Een schapenvachtje is heerlijk zacht en warm en voor vele dingen te gebruiken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw schapenvachtje op de vloer neer te leggen als sfeervol vloerkleed, of u kunt uw zitcomfort vergroten met een schapenvachtje!

Schapenvachtje

Lekker zacht schapenvachtje ter decoratie of om op te zitten? Wij verkopen diverse kleuren en soorten! Een schapenvachtje is een gemakkelijke manier om uw interieur een sfeervol uiterlijk te geven, leg bijvoorbeeld een schapenvachtje op uw favoriete stoel! Dit ziet er niet alleen erg gezellig uit, het verhoogt ook nog eens uw zitcomfort!

Een schapenvachtje kiezen

Bij ons kunt u diverse kleuren en soorten schapenvachtje kiezen zodat er vast wel één tussen zal zitten die u aanspreekt. Ook verkopen wij een schapenvachtje die u kunt wassen in de machine, handig als u er bijvoorbeeld op wilt slapen! Een greep uit ons assortiment schapenvachtje:

Een schapenvachtje bij u thuis

Er zijn diverse soorten schapenvachtje, zo is er een schapenvachtje dat u gewoon kunt wassen in de machine, en een schapenvachtje waarbij dat helaas niet mogelijk is. Voor meer informatie hierover gaat u naar Tips voor uw schapenvacht. Een schapenvachtje is gemakkelijk te combineren met meerder woonstijlen en staat bijvoorbeeld erg leuk op de bank of in een stoel!

Het bestellen van een schapenvacht bij schapenvacht.net

Als u een schapenvacht bij ons gezien hebt kunt u deze eenvoudig bestellen, u hebt uw schapenvacht dan binnen 48 uur in huis. Een schapenvacht versturen wij zowel naar Nederlands als naar België en de verzendkosten daarvoor zijn 4,95.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298