Schapenvacht wit

Een schapenvacht wit is eenvoudig toe te passen in elk interieur, of dit nou strak of juist landelijk is. Het is een eenvoudige en snelle manier om uw huis meer sfeer te laten uitstralen! Daarnaast kunt u een schapenvacht wit voor talloze doeleinden gebruiken zoals bijvoorbeeld een vloerkleed, of vergroot uw zitcomfort met een schapenvacht wit!

Schapenvacht wit

Schapenvacht wit voor op de vloer of op de bank? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons vindt u vast het schapenvacht wit wat u zoekt, we verkopen namelijk diverse afmetingen en soorten schapenvacht wit. Een schapenvacht wit is een gemakkelijke manier om uw interieur en warme en sfeervolle uitstraling te geven en is gemakkelijk te combineren met meerdere woonstijlen!

Een schapenvacht wit kiezen

Een schapenvacht wit is bij ons altijd 100 % Nederlands. Dit betekend dat de schapenvacht wit in Nederland is verkregen, gereinigd en gelooid. Dit heeft als groot voordeel dat uw schapenvacht wit niet is gereinigd met chemicaliën die schadelijk zijn voor uw huid, dit in tegenstelling tot een schapenvacht wit die uit het buitenland komt. Een greep uit ons assortiment schapenvacht wit:

Een schapenvacht wit bij u thuis

Een schapenvacht wit is erg mooi als vloerkleed, maar wist u dat een schapenvacht wit ook uw zitcomfort kan verhogen? U kunt bijvoorbeeld een schapenvacht wit in uw favoriete stoel of bank leggen en u zult ervaren dat het schapenvacht wit in de zomer heerlijk koel is en in de winter comfortabel warm!

Een schapenvacht wit kunt u helaas niet wassen, dit zorgt er namelijk voor dat uw schapenvacht wit kan scheuren of zelfs kan afbreken. Om jarenlang plezier te hebben van uw schapenvacht wit kunt u deze regelmatig kammen met een borstel zonder bolletjes aan het uiteinde, bijvoorbeeld een hondenborstel, en uw schapenvacht wit regelmatig uitkloppen en buiten laten luchten.

Het bestellen van een schapenvacht wit bij schapenvacht.net

Als u een schapenvacht wit bij ons gezien hebt kunt u deze eenvoudig bestellen, u hebt uw schapenvacht wit dan binnen 48 uur in huis. Een schapenvacht versturen wij zowel naar Nederlands als naar België en de verzendkosten daarvoor zijn 4,95.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298