Schapenvacht vloerkleed

Een schapenvacht vloerkleed kunt u bijvoorbeeld onder uw salontafel leggen zodat u vanaf uw bank of stoel heerlijke warme voeten krijgt dankzij het schapenvacht vloerkleed! U kunt uw schapenvacht vloerkleed natuurlijk ook gezellig voor de openhaard leggen zoals op de sfeerafbeelding!

Schapenvacht vloerkleed

Heerlijk zacht schapenvacht vloerkleed? Bij ons vindt u diverse maten en kleuren zodat er altijd een schapenvacht vloerkleed is die perfect past binnen uw inrichting! Een schapenvacht vloerkleed is bij ons altijd 100 % Nederlands, dat betekend dat de schapen in Nederland leven en hun vachten ook hier worden gelooid. Dit heeft als groot voordele dat uw schapenvacht vloerkleed niet is gereinigd met chemicaliën die slecht zijn voor uw huid!

Assortiment schapenvacht vloerkleed

Ervaar de zachtheid van een schapenvacht vloerkleed nu ook bij u thuis! Wij bieden diverse kleuren en maten schapenvacht vloerkleed aan zodat er vast een schapenvacht vloerkleed is die u perfect kunt combineren met uw interieur! Een greep uit ons assortiment:

Het schapenvacht vloerkleed bij u thuis

Een schapenvacht vloerkleed is een eenvoudige manier om uw huis er sfeervol en gezellig uit te laten zien. Leg uw schapenvacht vloerkleed bijvoorbeeld onder uw salontafel zodat u s'avonds heerlijke warme voeten heeft. Of leg het schapenvacht vloerkleed voor uw openhaard voor een sfeervol tafareel!

Het bestellen van een schapenvacht vloerkleed bij schapenvacht.net

Als u een schapenvacht vloerkleed bij ons gezien hebt kunt u deze eenvoudig bestellen, u hebt uw schapenvacht vloerkleed dan binnen 48 uur in huis. Een schapenvacht vloerkleed versturen wij zowel naar Nederlands als naar België en de verzendkosten daarvoor zijn 4,95.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298