Schapenvacht tapijt

Een schapenvacht tapijt zal uw huis er snel gezellig en comfortabel uit laten zien, leg het schapenvacht tapijt bijvoorbeeld onder uw salontafel, of plaats een schapenvacht tapijt voor uw openhaard!

Schapenvacht tapijt

Een schapenvacht tapijt onder uw salontafel of voor de openhaard zorgt al snel voor een gezellige sfeer in huis! Daarnaast is een schapenvacht tapijt ook heerlijk warm om op te zitten of om uw voeten op te zetten.Het wol van het schapenvacht tapijt neemt namelijk snel uw lichaamswarmte aan waardoor het erg comfortabel aanvoelt.

Een greep uit onze schapenvacht tapijt collectie

Onze collectie schapenvacht kleed is erg breed, zo hebben wij bijvoorbeeld een standaard schapenvacht kleed in wit of bruin, maar ook een uniek schapenvacht kleed van ijslandse schapen! Een greep uit onze collectie schapenvacht kleed:

Het schapenvacht tapijt bij u thuis

Het schapenvacht tapijt zal uw huis er snel gezellig en comfortabel uit laten zien en is ook nog eens heerlijk warm als u uw voeten erop zet. Een schapenvacht tapijt kunt u helaas niet in de wasmachine reinigen, het schapenvacht tapijt kan dan gaan scheuren of zelfs afbrokkelen. U kunt uw schapenvacht tapijt onderhouden door deze geregeld buiten te luchten en af en toe door te kammen met een borstel met stalen pinnen, bijvoorbeeld een hondenborstel.

Het bestellen van een schapenvacht tapijt bij schapenvacht.net

Als u een schapenvacht tapijt bij ons gezien hebt kunt u deze eenvoudig bestellen, u hebt uw schapenvacht tapijt dan binnen 48 uur in huis. Een schapenvacht tapijt versturen wij zowel naar Nederlands als naar België en de verzendkosten daarvoor zijn 4,95.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298