Schapenvacht pantoffels

Lekkere warme schapenvacht pantoffels voor tijdens de koude maanden? Wij verkopen diverse kleuren schapenvacht pantoffels speciaal voor baby's! Doordat de schapenvacht pantoffels aan de binnenzijde voorzien zijn van wol hebben de voetjes van uw kindje altijd de juiste temperatuur!

Schapenvacht pantoffels

Schapenvacht pantoffels zijn heerlijk warm, helemaal voor kwetsbare babyvoetjes! De wol in de schapenvacht pantoffels reguleert de warmte waardoor de voetjes van uw kindje altijd perfect op temperatuur zijn! Daarnaast staan de schapenvacht pantoffels natuurlijk gewoon superleuk!

Ons assortiment schapenvacht pantoffels

Het assortiment schapenvacht pantoffels bestaat momenteel alleen uit schapenvacht pantoffels speciaal voor baby's , we zijn nog bezig om het assortiment schapenvacht pantoffels uit te breiden! Een greep uit onze collectie schapenvacht pantoffels:

De schapenvacht pantoffels bij u thuis

De schapenvacht pantoffels kunt u eenvoudig reinigen met een vochtige doek als er een vlekje op zit. Helaas kunnen de schapenvacht pantoffels niet in de wasmachine, er bestaat dan een grote kans dat de schapenvacht pantoffels zullen vervormen.

Het bestellen van schapenvacht pantoffels bij schapenvacht.net

Als u schapenvacht pantoffels bij ons gezien hebt kunt u deze eenvoudig bestellen, u hebt uw schapenvacht pantoffels dan binnen 48 uur in huis. Schapenvacht pantoffels versturen wij zowel naar Nederlands als naar België en de verzendkosten daarvoor zijn 4,95.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298