Schapenvacht baby

Een schapenvacht baby is speciaal ontwikkeld om uw kindje heerlijk op te laten slapen of spelen. Het verschil tussen een schapenvacht baby en een gewone schapenvacht is dat u deze schapenvacht baby gewoon in de machine kunt wassen!

Schapenvacht baby

Schapenvacht waar uw kindje heerlijk op kan slapen of spelen? Dan is de schapenvacht baby zeker iets voor u! Een schapenvacht baby is op een speciale manier gelooid waardoor u de schapenvacht baby gewoon kunt wassen in tegenstelling tot gewone schapenvachten. Door de korte haren van de schapenvacht baby is deze ook zeer geschikt voor in een wiegje of ledikant!

Een schapenvacht baby kiezen

Een schapenvacht baby verkopen wij in diverse maten, een kleine maat voor in het wiegje of op de commode, en een grotere maat om heerlijk op te kunnen spelen. Een greep uit ons assortiment schapenvacht baby:

De schapenvacht baby bij u thuis

De kleine maat schapenvacht baby kunt u bijvoorbeeld gebruiken in een wiegje, kinderwagen of op de commode, en een grotere maat schapenvacht baby is bijvoorbeeld ideaal voor in de box. Een groot voordeel van een schapenvacht baby is dat u deze kunt uitwassen! Houdt u er dan wel rekening mee dat u uw wasmachine niet hoger dan 30 graden zet en speciaal wolwasmiddel gebruikt. Voor meer informatie over het onderhoud van uw schapenvacht kijkt u op : Tips voor uw schapenvacht

Het bestellen van een schapenvacht baby bij schapenvacht.net

Als u een schapenvacht baby bij ons gezien hebt kunt u deze eenvoudig bestellen, u hebt uw schapenvacht baby binnen 48 uur in huis. Een schapenvacht versturen wij zowel naar Nederlands als naar België en de verzendkosten daarvoor zijn 4,95.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298