Schapenvacht

Schapenvacht

Bent u op zoek naar een heerlijk zacht schapenvacht om op te zitten of een gezondheidsvacht om op te slapen? Bij ons vindt u het allemaal! Zo hebben we bijvoorbeeld een schitterend schapenvacht met krullen die in elk interieur is toe te passen, of dit nou modern of juist brocante is. Ook verkopen we een speciaal soort schapenvacht voor bijvoorbeeld kinderen om op te slapen, of voor op de commode!

Schapenvacht grijs

Een schapenvacht kunt u op diverse manieren toepassen in uw huis, wist u bijvoorbeeld dat kinderen heerlijk kunnen slapen op een gezondheids schapenvacht? Deze reguleert erg goed de warmte waardoor uw kindje er in de zomer koel bij ligt en in de winter heerlijk warm wordt gehouden. Wij hebben verschillende soorten schapenvachten in huis, zo kunt u onder andere kiezen uit een schapenvacht grijs, bont, taupe of wit!

TIP: Heeft u in de winter vaak last van koude voeten? Legt een gezondheids schapenvacht aan het voeteneind onder de dekens en u zult heerlijk kunnen slapen met warme voeten! Natuurlijk zijn er ook schapenvachten ter decoratie. Zo maakt een schapenvacht grijs, bont of wit het nog gezelliger in uw huis!

Schapenvacht kleed

Is het schapenvacht kleed dat u op het oog hebt bij ons op voorraad? Dan heeft u deze volgende werkdag al in huis! U ontvangt na bestelling van een schapenvacht een code waarmee u precies kunt zien waar uw schapenvacht op dat moment is waardoor u uw schapenvacht perfect kunt volgen.

Heeft u vragen of opmerkingen over een schapenvacht kleed? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298