Schapenvacht

Schapenvacht

Schapenvacht

Heerlijk zacht schapenvacht om op te zitten of bent u juist op zoek naar een gezondheidsvacht om op te slapen? Bij ons vindt u het allemaal! Zo hebben we bijvoorbeeld een schitterend schapenvacht met krullen die in elk interieur is toe te passen, of dit nou modern of juist brocante is. Ook verkopen we een speciaal soort schapenvacht voor bijvoorbeeld kinderen om op te slapen, of voor op de commode!

Het schapenvacht bij u thuis

Een schapenvacht kunt u op diverse manieren toepassen in uw huis, wist u bijvoorbeeld dat kinderen heerlijk kunnen slapen op een gezondheids schapenvacht? Deze reguleert erg goed de warmte waardoor uw kindje er in de zomer koel bij ligt en in de winter heerlijk warm wordt gehouden. TIP: Heeft u in de winter vaak last van koude voeten? Legt een gezondheids schapenvacht aan het voeteneind onder de dekens en u zult heerlijk kunnen slapen met warme voeten! Natuurlijk zijn er ook schapenvachten ter decoratie!

 

Het bestellen van een schapenvacht

Is het schapenvacht dat u op het oog hebt bij ons op voorraad? Dan hebt u het schapenvacht de volgende werkdag al in huis!  U ontvangt na bestelling van een schapenvacht een code waarmee u precies kunt zien waar uw schapenvacht op dat moment is waardoor u uw schapenvacht perfect kunt volgen!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298