Pantoffels schapenvacht

Pantoffels schapenvacht zijn heerlijk warm en doordat de wol aan de binnenzijde van de pantoffels schapenvacht de warmte goed kan reguleren zijn deze pantoffels schapenvacht ook zeer geschikt voor in de zomer! Zo heeft u in de winter heerlijk warme voeten en met de zomer zijn uw voeten lekker op temperatuur!

Pantoffels schapenvacht

Momenteel verkopen we alleen pantoffels schapenvacht voor baby's in diverse kleuren. We zijn nog bezig om het assortiment uit te breiden naar volwassen maten. De zool van de pantoffels schapenvacht zijn zacht en buigzaam waardoor uw kindje geen belemmering heeft met lopen.

Ons assortiment pantoffels schapenvacht

Het assortiment pantoffels schapenvacht bestaat bij ons momenteel uit drie kleuren die geschikt zijn voor baby's tot ongeveer maat 20/21. De pantoffels schapenvacht hebben een lederen buitenzijde en zijn aan de binnenzijde heerlijk gevoerd met schapenvacht. Ons assortiment:

De pantoffels schapenvacht bij u thuis

Deze pantoffels schapenvacht zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en gemakkelijk in gebruik. Dankzij de lederen buitenzijde van de pantoffels schapenvacht zijn deze eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. De pantoffels schapenvacht kunnen helaas niet in de wasmachine omdat ze anders kunnen vervormen.

Het bestellen van pantoffels schapenvacht bij schapenvacht.net

Als u pantoffels schapenvacht bij ons gezien hebt kunt u deze eenvoudig bestellen, u hebt uw pantoffels schapenvacht dan binnen 48 uur in huis. Pantoffels schapenvacht versturen wij zowel naar Nederlands als naar België en de verzendkosten daarvoor zijn 4,95.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298