Manden

Manden

Manden kunt u eigenlijk overal voor gebruiken, bijvoorbeeld om uw kast te ordenen, of gewoon voor de sier met leuke accessoires. Bij ons vindt u manden van diverse materialen en afmetingen. Ook hebben we hippe manden van het merk PT. Kortom bij ons vind u vast wel de manden die u zoekt!

Manden

Bij ons vindt u manden van diverse afmetingen en materialen. Op deze manier vindt u vast wel de manden die perfect passen binnen uw woonstijl! Een greep uit ons manden assortiment:

 

De manden bij u thuis

Van platenverzameling tot woonaccessoires, manden zorgen ervoor dat u alles netjes op kunt bergen en helpen u plaats te maken voor andere dingen die u nodig hebt. Door gebruik te maken van manden houdt u het overzichtelijk en kunt u snel dingen terug vinden! TIPGebruik manden om uw kast te organiseren zodat u nooit meer lang op zoek bent naar dat ene product!

Het bestellen van de manden

Zijn de door u gekozen manden bij ons op voorraad? Dan hebt u de manden de volgende werkdag al in huis! Helaas kan het soms voorkomen dat de door u gekozen manden even niet voorradig zijn. In dat geval hebt u de manden meestal binnen één werkweek in huis tenzij anders aangegeven bij de manden zelf

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298