Kokosmat

Kokosmat

Een kokosmat is gemaakt van de buitenzijde van een kokosnoot en heeft als voordeel dat ze geluiddempend zijn en ook nog eens erg robuust, Ook is een kokosmat toepasbaar in diverse woonstijlen en zijn ze gemakkelijk te ontdoen van vuil.

Kokosmat

Een kokosmat is erg robuust en gemakkelijk schoon te houden door de kokosmat even uit te kloppen. Ook is een kokosmat schimmel-weer- en rotbestendig. U moet er echter wel rekening mee houden dat uw kokosmat buiten van kleur kan veranderen door de weersomstandigheden. Een greep uit ons assortiment:

De kokosmat bij u thuis

Als u de kokosmat voor het eerst gebruikt, dan kan de kokosmat in de eerste weken vezels loslaten. Dit is heel normaal en stopt vanzelf. 

Wist u dat een kokosmat een milieuvriendelijke keuze is? Dit komt omdat de kokosmat is opgebouwd uit 100% natuurlijke vezel. TIP: Als u uw kokosmat buiten wilt gebruiken, dient u er rekening mee te houden dat de kokosmat eerder verouderd dan bij binnengebruik. Door de kokosmat met een harde borstel schoon te maken kunt u de kokosmat weer een beetje opfrissen.

Een kokosmat bestellen

Is de door u gekozen kokosmat bij ons op voorraad? Dan hebt u de kokosmat de volgende werkdag al in huis! Soms kan het helaas voorkomen dat de door u gekozen kokosmat niet meer bij ons voorradig is, is dat geval hebt u de kokosmat meestal binenn één werkweek in huis tenzij anders aangegeven bij het product.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298.