Klokken

Klok

Eigenlijk is een klok onmisbaar in huis. Naast het feit dat een mooie klok gewoon erg leuk staat op de wand is het natuurlijk ook erg handig om te weten hoe laat het is. Bij ons zijn er diverse soorten klokken te koop zodat er vast wel een klok tussen zit die perfect past binnen uw woonstijl!

De klok

Een klok is verkrijgbaar in diverse soorten en maten, en is gemaakt van diverse materialen. Bevalve dat een klok mooi moet zijn, is de klok natuurlijk vooral praktisch. Bij ons vind u diverse klokken voor bijvoorbeeld aan de wand, maar ook een klok voor op tafel die u neer kunt zetten. Een greep uit ons assortiment:

Een klok bij u thuis

Een klok is een erg persoonlijke keuze omdat deze het liefst bij uw woonstijl moet passen. Bij ons vindt u een breed aanbod zodat uw perfect klok er vast tussen moet zitten. TIP: Het is ook leuk om uw eigen klok samen te stellen, zo kunt u bijvoorbeeld bij ons losse wijzers bestellen en hier omheen foto;s van uw familie en geliefdes omheen hangen!

Het bestellen van een klok

Is de door u gekozen klok bij ons op voorraad? Dan hebt u de klok de volgende werkdag al in huis! Soms kan het helaas voorkomen dat de door u gekozen klok even niet bij ons voorradig is, in dat geval hebt u de klok binnen één werkweek in huis tenzij anders aangegeven bij de klok zelf! Als wij uw klok verzenden zorgen we ervoor dat deze goed verpakt wordt waardoor uw klok netjes bij u aankomt. Zo kunt u lekker thuis blijven en hoeft u niet op pad om uw favoriete klok te vinden!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken per mail: info@threexc.com