Kandelaar

Kandelaar

Een kandelaar is eigenlijk in ieder woonstijl wel toe te passen, of dit nu modern of juist brocante is. Wij verkopen voor iedere stijl de juiste kandelaar!

Kandelaar

Door gebruik te maken van een kandelaar kunt u op een simpele manier een gezellige sfeer in huis creëren, helemaal wanneer de donkere dagen er weer aankomen. Erg leuk om bijvoorbeeld een kandelaar te plaatsen op een dienblad met verschillende accessoires, of om een kandelaar te gerbuiken om uw vensterbank te decoreren. Een greep uit ons assortiment:

Kandelaar bij u thuis

Met een kandelaar kunt u op een gemakkelijke en leuke manier uw huis decoreren, zet bijvoorbeeld een kandelaar set bij elkaar in de vensterbank, of leuk op een groot dienblad met decoratiezand. Vooral s'avonds zal een kandelaar extra sfeervol zijn in uw huis!

TIP: hebt u perongeluk kaarsvet gemorst op uw kleding of meubels? u kunt dit eenvoudig verwijderen door keukenpapier op het kaarsvet te leggen en er met een warme strijkbout overheen te gaan. Let echter wel op of uw meubels bestand zijn tegen hitte!

De kandelaar bij ons bestellen

Is de door u gekozen kandelaar bij ons op voorraad? Dan hebt u de kandelaar de volgende werkdag al in huis! Helaas kan het soms voorkomen dat een kandelaar of kandelaars set even niet voorradig is, in dat geval hebt u de kandelaar meestal binnen één werkweek in huis!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298