Kaarsen

Kaarsen

Kaarsen zijn er in diverse soorten, maten en kleuren, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor stompkaarsen, dinerkaarsen, of kaarsen in een glaasje! Ook staan kaarsen erg gezellig en geven ze een fijne sfeer aan uw woonkamer.

Kaarsen

Kaarsen zijn vooral s'avonds wanneer het donker is erg gezellig als sfeerverlichting in bijvoorbeeld een donker hoekje, of kies ervoor om een product, bijvoorbeeld een tekstbord, een beetje uit te lichten met kaarsen. Onze kaarsen zijn  van goede kwaliteit waardoor ze lang branden! Een greep uit ons assortiment kaarsen:

Kaarsen bij u thuis

Als u ervoor kiest om kaarsen te branden in huis moet u er natuurlijk altijd op letten dat er geen kinderen of

huisdieren bij kunnen komen, deze kunnen zich lelijk verbranden! Door te kiezen voor kaarsen als extra verlichting, bijvoorbeeld in een donker hoekje, krijgt uw huis net iets meer sfeer.

Kaarsen bij ons bestellen

Als de door u gekozen kaarsen op voorraad zijn, hebt u de kaarsen de volgende werkdag al in huis! Soms is dit helaas niet het geval, dan hebt u de kaarsen dezelfde werkweek al in huis staan! Door de verschillende stijlen en afmetingen van onze kaarsen collectie is er altijd wel één die perfect past bij uw woonwensen!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298