Haardrogerhouder

Haardrogerhouder

Ook altijd problemen met het opbergen van uw föhn omdat hij net niet in een kastje of mandje past? wat dacht u van een handige haardrogerhouder? Hiermee hangt u eenvoudig uw föhn aan de muur op, waardoor uw föhn toch netjes opgeruimd is!

Haardrogerhouder

De haardrogerhouder is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel de haardrogerhouder bij u aan de wand bevestigen, zodat u snel uw föhn op een praktische manier kunt opbergen.

Haardrogerhouder bij u aan de wand

Een haardrogerhouder zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw föhn  op kunt ruimen, en uw badkamer er ook nog eens extra praktisch van wordt. Want wat is er nou gemakkelijker dat u uw föhn zo kunt pakken zonder te hoeven bukken en net zo gemakkelijk weer op kunt bergen.

Het bestellen van een haardrogerhouder

Is de haardrogerhouder op voorraad? dan hebt u het product de volgende werkdag al in huis! Soms is dit helaas niet het geval, dan streven we ernaar om  de haardrogerhouder zo snel mogelijk aan u te leveren. Meestal lukt dat ons binnen één werkweek.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298.