Glazen bijzettafel

Glazen bijzettafel

Een glazen bijzettafel is ideaal als u een modern of strak interieur hebt, en graag een tafeltje wilt dat daar perfect bij past. Ook met andere interieurstijlen is de glazen bijzettafel natuurlijk goed te combineren!

Glazen bijzettafel

Een glazen bijzettafel is ideaal als u een wat ruimtelijker effect wilt creëren in uw woonkamer. Doordat de glazen bijzettafels namelijk vaak gemaakt zijn van glas en onopvallende kleuren valt een glazen bijzettafel gemakkelijk weg in uw interieur en hebt u er toch gemak van. Een greep uit ons assortiment:

 

De glazen bijzettafel bij u thuis

Wij hebben glazen bijzettafels met diverse afmetingen, zodat er vast wel een glazen bijzettafel is die perfect past binnen uw inrichting. Een glazen bijzettafel valt gemakkelijk weg binnen uw interieur door de lichte kleuren en het glas in de tafel. Wilt u dit niet, dan kunt u bijvoorbeeld een opvallende lamp op uw glazen bijzettafel plaatsen. TIP: Twijfelt u over een glazen bijzettafel omdat u bang bent dat uw glazen tafel niet meer mooi schoon wordt? Maak dan de glazen bijzettafel schoon met glassex om hem vervolgens op te poetsen met een oude panty!

Uw glazen bijzettafel bij ons bestellen:

Is de door u gekozen glazen bijzettafel bij ons op voorraad? Dan hebt u de glazen bijzettafel de volgende werkdag al in huis! Mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn, dan hebt u de glazen bijzettafel binnen één werkweek in huis staan!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken per mail: info@threexc.com