Design Schalen online kopen

Design Schalen online kopen

Of u nu op zoek bent naar een opengewerkte fruitschaal, zoals de Blomus Sonora fruitmand hoog, een luxe gesloten fruitschaal zoals de Blomus Ondea fruitschaal klein, of u zoekt een aparte fruitschaal, zoals de Fruitschaal zwart groot. Bij ons vindt u een erg divers aanbod!

Een fruitschaal bij u thuis

Bij ons vindt u eigenlijk altijd wel de fruitschaal die bij u past, zo is er bijvoorbeeld de aparte Fruitschaal vierkant aluminium, of wat dacht u van de Fruitschaal ovaal geperforeerd? Wilt u liever een luxe fruitschaal? Dan is de Blomus Ondea fruitschaal laag zeker iets voor u! Door gebruik te maken van een fruitschaal kunt u uw fruit om een mooie en nette manier presenteren, en het zet u en anderen aan om meer fruit te eten.

 

De fruitschaal bij ons bestellen

Is de door u gekozen fruitschaal bij ons op voorraad? Dan hebt u de fruitschaal de volgende werkdag al in huis! Soms kan het voorkomen dat de door u gekozen fruitschaal niet meer voorradig is, dan hebt u de fruitschaal meestal binnen één werkweek in huis!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298.