Fotocollagelijst

Fotocollagelijst

Een fotocollagelijst is ideaal als u bijvoorbeeld meerdere foto's aan de wand wilt hebben, maar niet teveel gaatjes in de wand wilt boren. Door gebruik te maken van een fotocollagelijst kunt u op een leuke manier uw favoriete foto's tonen!

Fotocollagelijst

Door gebruik te maken van een fotocollagelijst kunt u veel van uw favoriete foto's in één lijst tonen op een leuke en gemakkelijke manier. Een fotocollagelijst zorgt voor een persoonlijke sfeer in de woonkamer of andere vertrekken waar u de fotocollagelijst wilt hangen. Een greep uit ons assortiment:

Een fotocollagelijst bij u thuis

Een fotocollagelijst is ook leuk om een 'verhaal' mee te vertellen, bijvoorbeeld door foto's van uw bruiloft te laten zien, 

of die een mooie boswandeling met uw kinderen. Op deze manier passen alle foto's mooi bij elkaar, en wordt het één geheel. Natuurlijk kunt u de fotocollagelijst ook gebruiken voor losse foto's, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Fotocollagelijst bestellen

Is de door u gekozen fotocollagelijst bij ons op voorraad? Dan hebt u de fotocollagelijst de volgende werkdag al in huis! Soms kan het helaas voorkomen dat de door u gekozen fotocollagelijst even niet voorradig is, in dat gevan hebt u de fotocollagelijst meestal binnen één werkweek in huis! Als we de fotocollagelijst naar u toezenden zorgen we ervoor dat deze goed verpakt wordt zodat uw fotocollagelijst heel bij u aan zal komen!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298