Fakkel

Fakkel

Als u heerlijk in de tuin zit is het natuurlijk erg gezellig als u een fakkel op tafel hebt staan. Hierdoor krijgt u sfeervol licht en kunt u wat langer in de tuin blijven zitten.Bij Trendywonen.nl vindt u altijd wel de fakkel die perfect past op uw tuintafel!

Fakkel

Een fakkel geeft uw tuin extra sfeer en zorgt ervoor dat u langer buiten kunt zitten. Bij ons vindt u altijd wel de fakkel voor op tafel die perfect bij u past. Zo hebben we bijvoorbeeld een

De fakkel bij u thuis

Door gebruik te maken van een fakkel heeft u extra sfeer op tafel. Hierdoor kunt u wat langer buiten genieten bij een gezellige fakkel met uw familie of vrienden. De fakkel straalt gezelligheid uit en geeft ook nog wat extra warmte. TIP: Het is erg leuk om bijvoorbeeld twee fakkels verspreid over de tuintafel neer te zetten!

 

Een fakkel bestellen

Is de door u gekozen fakkel bij ons op voorraad? Dan hebt u de fakkel de volgende werkdag al in huis! Helaas kan het soms voorkomen dat de door u gekozen fakkel even niet bij ons voorradig is. In dat geval hebt u de fakkel meestal binnen één werkweek in huis!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken per mail: info@threexc.com