Design dressboy online

Design dressboy online

Een dressboy zorgt ervoor dat uw kleding netjes blijft als u het op dat moment niet draagt. Dankzij een dressboy kunt u bijvoorbeeld al uw kleding voor de volgende dag klaarleggen zonder dat uw kleding kreukt of lastige scherpe vouwen krijgt.

Dressboy

U kent dat wel: kleding die bijvoorbeeld nog niet in de was hoeft, of wat u klaar wilt hangen / leggen voor de volgende dag. Maar waar laat u het? op de vloer of onhandig over een stoel op de slaapkamer? U kunt veel beter gebruik maken van een dressboy! Niet alleen blijft uw kleding netjes, het ziet er ook nog eens sjiek uit!
Een greep uit ons assortiment:

De dressboy bij u thuis

Een dressboy zorgt ervoor dat u uw kleding netjes weg kunt hangen, of alvast kleding voor de volgende dag klaar kunt leggen zonder dat dit alles gaat kreukelen.U kunt op een dressboy zowel uw bovenkleding als onderkleding kwijt waardoor u alles in één keer klaar kunt leggen. Als u de dressboy online besteld zorgen wij dat de dressboy netjes bij u aan de deur afgeleverd wordt en hoeft u niet te slepen met een onhandig grote verpakking!

Een dressboy bestellen

Is de door u gekozen dressboy bij ons op voorraad? Dan hebt u de dressboy de volgende werkdag al ijn huis! Helaas kan het soms voorkomen dat de door u gekozen dressboy niet meer bij ons voorradig is. In dat geval hebt u de dressboy meestal binnen één werkweek in huis tenzij anders aangegeven in de tekst.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298.