Dienblad

Dienblad

Of u nou op zoek bent naar een sjiek dienblad van RVS, of een handig dienblad met een anti-slip laag, bij ons vindt u het allemaal! Zo hebben we bijvoorbeeld het schitterende Blomus Trayan dienblad RVS groot, of de handige Blomus Blend dienblad met anti-sliplaag. Zo kunt u op een makkelijke manier drinken serveren zonder dat u bang hoeft te zijn dat de glazen gaan schuiven!

De dienbladen bij u thuis

Een dienblad is erg handig in gebruik, vooral tijdens verjaardagen of als u een groot gezin heeft. U kunt dankzij een dienblad namelijk meerdere dingen tegelijkertijd meenemen, zodat u minder vaak heen en weer hoeft te lopen. Gebruik het dienblad bijvoorbeeld om koffiekopjes mee te nemen! 

Erg handig is dan een dienblad met een anti-slip laag, bijvoorbeeld het Blomus Blend dienblad, wilt u toch graag een iets sjieker dienblad? Kies dan voor het Blomus Trayan dienblad RVS groot!

Het dienblad bestellen

Is het door u gekozen dienblad bij ons op voorraad? Dan hebt u het dienblad de volgende werkdag al in huis! Soms kan het voorkomen dat een dienblad helaas niet meer voorradig is, dan is het dienblad meestal binnen een werkweek bij u in huis!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298.