Deurmatten

Deurmatten

Deurmatten zijn er in vele soorten en maten en worden gemaakt van diverse materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld deurmatten die gemaakt zijn van kokos en deurmatten die gemaakt zijn van synthetische vezels. Door gebruik te maken van deurmatten blijft uw huis gemakkelijker schoon doordat het vuil uit schoenzolen achterblijft op de deurmat.

Deurmatten

Deurmatten zijn al lang niet meer saai in één kleur of gemaakt van simpele bruine kokosvezels. Wie goed zoekt zal zien dat er ook deurmatten zijn met leuke teksten of afbeeldingen om uw gasten op een originele manier te ontvangen. Een greep uit ons deurmatten assortiment:

De deurmatten bij u thuis

Wist u dat het meeste vuil op de vloer wordt meegenomen onder schoenzolen? Door gebruik te maken van deurmatten kunt u dit gemakkelijk verminderen waardoor uw huis langer schoon blijft. Er bestaan diverse deurmatten maar hoe kiest u nu de juiste? Dat hangt ervan af waar u onder andere de deurmatten gaat gebruiken, is dit binnenshuis of buitenshuis? En moeten er rollators of kinderwagens overheen? Een synthetische deurmat is bijvoorbeeld gemakkelijker voor mensen met kinderwagens of rollators dan een rubberen deurmat of kokosmat. Ook de keuze voor binnens of buitenshuis kan u helpen met kiezen want niet iedere deurmat is geschikt voor buitengebruik.

Deurmat bestellen

Is de door u gekozen deurmat op voorraad bij ons, en heeft u besteld voor 6 uur s'avonds? Dan heeft u de deurmat de volgende werkdag al in huis. Is uw gekozen deurmat helaas niet vanuit voorraad leverbaar? Dan heeft u de deurmat dezelfde werkweek al in huis, tenzij het anders vermeld staat bij het product.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken per mail: info@threexc.com