De kinderkamer

De kinderkamer is een plek waar uw kindje zichzelf kan zijn, ze kunnen er heerlijk spelen en rusten. U wilt dan ook graag dat de kinderkamer een persoonlijke plek is waar uw kindje zich thuis zal voelen. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment om de kinderkamer aan te kleden en een persoonlijk tintje te geven!

De kinderkamer

Op de kinderkamer staan natuurlijk behalve een heerlijk bedje ook speelgoed en andere persoonlijke dingen. Bij ons vindt u bijvoorbeeld schitterende opbergbanken voor op de kinderkamer of originele kinderklokken waarmee uw kindje de tijd kan leren lezen. Een greep uit ons assortiment voor de kinderkamer:

Producten voor de kinderkamer bij u thuis

De kinderkamer moet natuurlijk een gezellige plek zijn met persoonlijke spulletjes. Met onze schitterende producten voor op de kinderkamer gaat dat zeker lukken! Zo zijn er bijvoorbeeld originele en betaalbare opbergbanken voor het speelgoed, unieke kinderklokken en warme kinderdekens!

Het bestellen van producten voor de kinderkamer

Zijn de producten voor op de kinderkamer bij ons op voorraad? Dan hebt u de producten voor op de kinderkamer de volgende werkdag al in huis! Helaas kan het soms voorkomen dat de door u gekozen producten voor op de kinderkamer even niet bij ons voorradig zijn. In dat geval hebt u de producten voor de kinderkamer meestal binnen één werkweek in huis tenzij anders aangegeven bij de producten zelf.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken op het nummer 0527-240633, bij geen gehoor 06-15016298. Overige informatie kunt u vinden op ons contactformulier!