Betalingen

Trendy Wonen Betalen

Hoe kan ik bij jullie betalen?
U kunt binnen Nederland bij ons kiezen uit vier verschillende betaalmethoden.

- iDeal
Via iDEAL. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw eigen bank. Een iDeal betaling brengt geen extra kosten met zich mee.

- Vooruitbetalen per bank
Betaald u liever niet via iDeal, dan kunt u bij ons aan de hand van een betalingskenmerk (uw ordernummer) het openstaande bedrag overmaken t.n.v. Trendywebshops op IBAN NL89RABO136457568. BIC RABONL2U

- Rembours
Onder rembours verzenden houdt in dat u bij de bezorger een gepaste contante betaling doet wanneer u het pakket ontvangt. Indien u kiest voor remboursverzending  komt er boven op het aankoopbedrag wel een extra bedrag voor de contante betaling aan het postorderbedrijf. De aanschafprijs bestaat dan uit de kosten van het product, de eventuele verzendkosten en de kosten voor een contante betaling.

- Afterpay
Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay voert voor Trendywonen.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Trendywonen.com betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 250,00 via AfterPay. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Ik heb betaald, hoe nu verder?
Na de betaling van de order ontvangt u op werkdagen binnen 24-uur een e-mail met daarin de bevestiging van de order. Vervolgens proberen wij u zoveel mogelijk via de e-mail op de hoogte te houden van de status van uw order.