Badkamer

Badkamer

De badkamer moet eigenlijk een plek zijn om heerlijk te ontspannen ,en de stress van de dag even te kunnen vergeten. Bijvoorbeeld door een heerlijk warm bad te nemen, of een warme douche. Met de badkamer producten van Blomus komt dat zeker goed!

De badkamer

Ons badkamer assortiment bevat voornamelijk sjieke accesoires van Blomus die vervaardigd zijn uit mat of glanzend RVS. Hierdoor krijgt uw badkamer een mooie sjieke uitstraling. Ook is ons aanbod erg divers qua badkamer artikelen, zo hebben we handdoekhaakjes tot staande handdoekenrekken. Erg handig want dan hoeft u niet te sjouwen, en de kleinere artikelen kunnen als brievenbuspost waardoor u er niet voor thuis hoeft te blijven!Een gedeelte van het assortiment:

Badkamerproducten bij u thuis:

De badkamer accessoires zijn er niet alleen om uw badkamer mooi aan te kleden, ze zijn er natuurlijk ook vanuit praktisch oogpunt! Zo kunnen de juiste handdoekhaken in een kleine badkamer net dat beetje verschil maken. TIP: Wilt u een iets huiselijkere sfeer in de badkamer? Maak gebruik van bijvoorbeeld manden om dingen in op te bergen, of hang houten luxaflex voor dat ene badkamerraam met slecht uitzicht. Ook nieuwe verlichting kan wonderen doen voor uw badkamer.

Badkamerproducten bestellen

De badkamerproducten zijn de volgende werkdag al bij u, als het product op voorraad is! Is dit helaas een keer niet het geval, dan is het product meestal binnen één week al bij u in huis! De blomus badkamer artikelen zijn gemaakt van een goede kwaliteit mat of glanzend RVS, waardoor u er echt jarenlang plezier van kunt hebben

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken per mail: info@threexc.com