asbakken

asbakken

 

Asbakken

Als u even heerlijk buiten zit in uw tuin dan wilt u natuurlijk niet dat er overal sigaretten en ander afval rondzwerft. Daarom kan het handig zijn om een mooie buitenasbak neer te zetten, zo kunt u gemakkelijk klein afval wat bijvoorbeeld uw tuin is ingewaaid even weggooien, en u hoeft voor uw rokende gasten niet steeds een asbak te zoeken! Bij trendywonen proberen we stijlvolle asbakken in het assortiment op te menen die uw tuin niet ontsieren.

 

Asbakken bij u thuis

Of u nu een bedrijf heeft of een mooie tuin, sigaretten die overal rondslingeren wilt niemand! Daarom is het ideaal om een stijlvolle asbak te plaatsen in uw tuin, bijvoorbeeld voor uzelf of voor uw rokende gasten. Zo kunt u genieten van een opgeruimde tuin!

Het bestellen van asbakken

Zijn de asbakken die u op het oog hebt bij ons op voorraad? Dan hebt u de asbakken de volgende werkdag al in huis! Nadat u de asbakken bij ons besteld hebt krijgt u een track and trace code waarmee u precies kunt volgen waar uw asbak zich op dat moment bevindt!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere producten? Dan kunt u ons op werkdagen van 08.00 tot 21.00 bereiken per mail: info@threexc.com